Keresés

House & Garden Top Shooter Virágzás Stimulátor – 100ml

17.50 
5 775 Ft

Print

Leírás

House and Garden – Top Shooter virágzás stimulátor

A House & Garden Top Shooter virágzás stimulátor pontosan ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint a Shooting Powder, csak folyékony formában. Rendkívül hatékony tápoldat, mely robbanásszerűen fokozza a növények virágzását akár 30%-kal megnövelve a termésed.

A House & Garden Top Shooter virágzás stimulátor a Shooting Powderhez hasonlóan egy második virágzási ciklust indít el, amikor a növények a rendes virágzási ciklusuk végére érnek és ezzel jelentősen növeli a termések méretét és tömegét.  A Top Shooter virágzás stimulátort a virágoztatási periódus utolsó 3 hetében használd.

A tápoldat elkészítésénél először először öntsd a vízbe az alap tápoldatot és állítsd be az EC értéket 1,2-re. Keverd bele a Top Shooter virágzás stimulátort kevés meleg vízbe, jól keverd el és a vizes oldatot add hozzá a tápvízhez! Csak akkor használd a Top Shootert, ha a növényeid tökéletes állapotban vannak és egészségesek, mert ez egy nagyon erős tápoldat mely sokat kíván a növényeidtől.

Aki valaha is használt House & Garden termékeket, pontosan tisztában van a hatékonyságukkal. A Top Shooter virágzás stimulátor is egy prémium minőségű termék mely nagyon komoly eredményekkel nyűgözi le a hobbi kertészeket és a profikat szerte a világon. A Top Shooter virágzás stimulátor képes rá, hogy egy második virágzási ciklust indítson el és akár 30%-kal növelje a termésedet. Ezt a tápoldatot a virágzás utolsó 3 hetében használd, magas foszfor és kálium tartalmának köszönhetően ki fogja hozni a maximumot a növényeidből.

Figyelmeztetés: Szoba hőmérsékleten a Top Shooter virágzás stimulátor nagyon sűrű folyadék ezért elképzelhető, hogy kicsit meg kell melegíteni, hogy ki tudd önteni az üvegből. Ha szükséges, helyezd a fém tárolóüveget meleg vízbe, hogy a tápoldat megmelegedjen. A Top Shooter virágzás stimulátor bármilyen egyéb tápoldattal együtt alkalmazható.

Minden House & Garden termék, így a Top Shooter virágzás stimulátor is a House & Garden saját laboratóriumaiban készül és a lehető legmagasabb minőséget képviseli. Ha elégedett vagy a Top Shooterrel, próbálj ki más House & Garden termékeket is! Figyelmedbe ajánljuk a Roots Excelurator gyökérserkentő tápoldatot és a Shooting Powder virágzás stimulátort.