Keresés

House & Garden Nitrogén 27% 1 Liter tápoldat

39.45 
13 019 Ft

Print

Leírás

House & Garden Nitrogén 27% 1 Liter tápoldat

Minden növénynek nagy szüksége van nitrogénre. A nitrogén segít a növekedésben, megelőzi a levelek elszíneződését és ellenálóbbá teszi a növényt a gombafertőzésekkel szemben.

A House & Garden Nitrogen N 27% egy nagyon hatékonyan felszívódó tápoldat, melyet a növény a gyökerein keresztül gyorsan és könnyedén felszívva aminosavakká alakít át. Ezekből az aminosavakból épülnek állnak össze azok a fehérjék, melyek a sejtosztódásnál, vagyis a növekedésnél létfontosságúak. A House & Garden Nitrogen N 27% serkenti a növekedést, segíti a levélképződést és megerősíti a gyökereket. Segít, hogy jelentősen felgyorsítsd a növények növekedését.A House & Garden Nitrogen N 27% egy rendkívül erős, nagyon magas nitrogén tartalmú tápoldat, melynek köszönhetően nagyon hatékony és rendkívül gazdaságos.

Adagolás és alkalmazás:

A House & Garden Nitrogen N 27% adagolási aránya 1ml/l, alkalmazását a teljes vegetatív időszakban ajánljuk. A tápoldat elkészítésekor először mindig az alap tápoldatokat adagold az öntözővízhez, állítsd be a megfelelő EC értéket és csak ezek után add hozzá a Nitrogen N 27%-t. A végén állítsd be a megfelelő pH értéket.

Minden House & Garden termék, így a Nitrogen N 27% tápoldat is a House & Garden saját laboratóriumaiban készül és a lehető legmagasabb minőséget képviseli. Ha elégedett vagy a Nitrogen N 27% tápoldattal, ajánljuk, hogy próbáld ki a House & Garden egyéb termékeit is! Figyelmedbe ajánljuk a Roots Excelurator gyökérserkentő tápoldatot és a Shooting Powder virágzás stimulátort.