House & Garden Cocos A&B alaptápoldat kókuszkultúrákhoz-2×1 Liter

29.50 
10 915 Ft

Print

Leírás

House & Garden Cocos A&B alaptápoldat kókuszkultúrákhoz

A House & Garden Cocos A&B alap tápoldatot kifejezetten kókuszroston történő termeszéshez fejlesztették.

Akinek van már tapasztalata kókuszkultúrákkal, pontosan tudja, hogy precizen kell beállítani a tápoldat értékeit a tökéletes erdmény érdekében. Ezen a téren végzett csodálatos munkát a House & Garden, amikor kikísérletezték a Cocos A&B alaptápoldatot, melynek jóval alacsonyabb a kálium tartalma, mint a hagyományos termékeknek, hiszen a kókusz rostokból nagy mennyiségű kálium szabadul fel.

Ez a tápoldat jó minőségű táplálékkal látja el a növényeidet mind a vegetatív, mind a virágzási periódusban. A House & Garden Cocos A&B alaptápoldat kizárólag folyékony összetevőkből áll, semmilyen szilárd alkotórészecskét nem tartalmaz. 100%-an oldható vízben és egyedülálló összetételének köszönhetően gyorsan és hatékonyan jut el a gyökereken keresztül egészen a virágokig.

Összetevők: Kalcium-nitrát, Ammónium-nitrát, salétromsav, Kálium-hidroxid, Foszfor savanhidrid, Magnézium-szulfát
Mivel a Cocos A&B – a többi House & Garden termékhez hasonlóan –  nagyon tömény tápoldat, az öntözővíz előállításához csak nagyon kis mennyiséget kell belőle felhasználni.

Adagolás: 1 liter Cocos A és 1 liter Cocos B alap tápoldat 250 liter öntözővíz előállítására elegendő.

A tápoldat elkészítésekor kétharmadáig engedd tele az edényt vízzel. Add hozzá először a Cocos A tápoldatot és jól keverd el. Csak ezután öntsd a vízbe a Cocos B tápoldatot, majd az egészet újra alaposan keverd meg. A termesztési időszak kezdetén az EC-értéket 1,2-re állítsd, később ezt az értéket a növények igényeihez kell igazítani.

FIGYELMEZTETÉS: Ne adagold a Cocos A és a Cocos B tápoldatokat egyszerre az öntözővízhez, mert a komponensek reakcióba lépnek egymással, és ezeknek a reakcióknak a során üledék keletkezhet, mely dugulást okoz.

Minden House & Garden termék, így a kifejezetten kókuszkultúrák számára kifejlesztett Cocos A&B alaptápoldat is a House & Garden saját laboratóriumaiban készül és a lehető legmagasabb minőséget képviseli.