House & Garden Bud XL virágzás stimulátor -250ml

20.90 
7 733 Ft

Print

Leírás

House & Garden – Bud XL virágzás stimulátor

A virágzási szakaszban használandó House & Garden’s Bud XL virágzás stimulátor használatával javíthatod a termésed mennyiségét és minőségét is. A Bud XL kivonja a cukrot a levelekből és egyenesen a virágokba és a termésbe irányítja, melyeknek a mérete látványosan megnő, így sokkal nagyobb termést arathatsz és a virágok íze is édesebb lesz!

Összetevők: Ammónium-nitrát, salétromsav, Kálium-hidroxid

A House & Garden’s Bud XL virágzás stimuláló a virágzási szakasz során segít a virágoknak a növekedésben. Gondosan válogatott összetevőinek köszönhetően kivonja a cukrokat a levelekből és egyenesen a virágokhoz irányítja, hogy minden energia ott csoportusoljon, ahol a legnagyobb szükség van rá.

A House & Garden’s Bud XL virágzás stimuláló így nemcsak a termés mennyiségét növeli látványosan, de az ízét is sokkal kellemesebbé, édesebbé varázsolja.

Alkalmazás: a Bud XL virágzás stimulátort akkor kezd el hozzáadni a tápoldatodhoz, amikor az első virágok megjelennek a növényeken. Ez az a fejlődési szakasz, amikor a nagy levelek jelentősége napról napra csökken és lassan elveszítik a funkciójukat, de a Bud XL virágzás stimulátor segítségével a bennük felhalmozódott cukrok nem vesznek el, hanem egyenesen oda áramlanak, ahol a legnagyobb szükség van rájuk: a virágokba. A Bud XL a garancia rá, hogy a növény pontosan oda irányítja minden energiáját, ahol arra a legnagyobb szükség van, és a lehető legtöbb és legzamatosabb termést hozza.

Így készítsd el az öntözővizet: először a bázistápoldatot add a vízhez. Állítsd be a pontos EC- és PH értéket és csak ezután add hozzá a Bud XL-t. Adagolás: 1 liter Bud XL virágzás stimulátor 1000 liter öntözővíz elkészítéséhez elegendő.

Minden House & Garden termék, így a Bud XL virágzás stimulátor is a House & Garden saját laboratóriumaiban készül és a lehető legmagasabb minőséget képviseli.