House & Garden Soil A&B tápoldat földkultúrához – 2×1 Liter

24.10 
8 917 Ft

Print

Leírás

House & Garden Soil A&B alaptápoldat földkultúrákhoz

A House & Garden tökéletesen a földhöz hangolta a Soil A&B alaptápoldatot. A tápoldat és a föld tökéletes harmóniája a garancia arra, hogy a növényeid a fejlődésük minden szakaszában a lehető legjobb minőségű tápanyagot kapják.  A House & Garden Soil A&B alaptápoldatot a vegetatív és a virágoztatási periódus során is használhatod.

 

A House & Garden Soil A&B egy kétkomponensű alaptápoldat, melyet kifejezetten meszet nem tartalmazó földkultúrákhoz fejlesztettek ki.  A Soil A&B alaptápoldat nem tartalmaz semmiféle hozzáadott anyagot, kizárólag a növények számára hasznos összetevőkből áll. Egyedülálló összetételének köszönhetően a gyökerek könnyen veszik fel a tápanyagot, mely ugyanilyen könnyedén jut el a levelekig és a virágokig.

Összetevők: Kalcium-nitrát, Ammónium-nitrát, salétromsav, Kálium-hidroxid, Foszfor savanhidrid, Magnézium-szulfát
A Soil A&B alaptápoldat kalciumot tartalmaz, hiszen kifejezetten mész mentes földkultúrákhoz fejlesztették ki. Különleges összetételének köszönhetően frissen és tisztán tartja az öntöző tápoldatot.

Alkalmazás: A Soil A&B egy teljes értékű alaptápoldat földkultúrák számára. Tartalmazza az összes olyan mikro és makro tápanyagot, melyre a növényeidnek a fejlődésük során szüksége van. A növény teljes életciklusa, tehát a vegetatív és a virágzási periódus során is adható. Az adagolása a növények fejlődése során változik!

Minden House & Garden termék, így a kifejezetten földkultúrák számára kifejlesztett Soil A&B alaptápoldat is a House & Garden saját laboratóriumaiban készül és a lehető legmagasabb minőséget képviseli.