Keresés

General Organics-Bio Thrive Grow-1 Lliter

18.50 
6 105 Ft

Print

Leírás

BioThrive®

BioThrive Grow, BioThrive Bloom

szerves növényi tápanyag

A BioThrive tápszert kifejezetten azért hoztuk létre, hogy minden növény teljes körű szükségleteinek megfeleljen a növekedés minden szakaszában. Készítményeinket ökológiai alapelvekre alapozzuk, amelyek tiszteletben tartják a környezetet, miközben biztosítják a növények kiegyensúlyozott tápanyagellátását.

A BioThrive aktívan javítja a gyökér környezetét azáltal, hogy a növényével harmóniában élő mikrobákat táplálja. Ez biztosítja azokat az elengedhetetlen tápanyagokat, amelyek az egészséges vegetatív növekedést, virágzást és gyümölcsérést kialakítják. A BioThrive minden növénytípus számára ideális, és a General Organics termékvonal más termékeivel együtt is alkalmazható. Használható bármelyik kerti termőfölddel, cserépbe ültetéshez használt földkeverékkel és más termőközeggel. És természetesen hidroponikus rendszerekben!

BioThrive Grow

A BioThrive Grow-t azért fejlesztettük ki, hogy maximálisan elősegítse a vegetatív növekedést azáltal, hogy a növényeket olyan egyedi diétával látja el, amely serkenti az erőteljes gyökér- és lombnövekedést. A helyes tápanyagellátással kitűnően megalapozzuk a későbbi virágzást, gyümölcsérést és magtermelést.
A BioThrive Grow-val minden növénytípus fejlődésének erős alapokat adhat.