Keresés

General Organics-Bio Thrive Bloom-1 Liter

18.50 
6 105 Ft

Print

Leírás

BioThrive®

BioThrive Grow, BioThrive Bloom

szerves növényi tápanyag

A BioThrive tápszert kifejezetten azért hoztuk létre, hogy minden növény teljes körű szükségleteinek megfeleljen a növekedés minden szakaszában. Készítményeinket ökológiai alapelvekre alapozzuk, amelyek tiszteletben tartják a környezetet, miközben biztosítják a növények kiegyensúlyozott tápanyagellátását.

A BioThrive aktívan javítja a gyökér környezetét azáltal, hogy a növényével harmóniában élő mikrobákat táplálja. Ez biztosítja azokat az elengedhetetlen tápanyagokat, amelyek az egészséges vegetatív növekedést, virágzást és gyümölcsérést kialakítják. A BioThrive minden növénytípus számára ideális, és a General Organics termékvonal más termékeivel együtt is alkalmazható. Használható bármelyik kerti termőfölddel, cserépbe ültetéshez használt földkeverékkel és más termőközeggel. És természetesen hidroponikus rendszerekben!

BioThrive Bloom

A BioThrive Bloom a virágzó és gyümölcstermő növényeket látja el az elengedhetetlen, és a kiváló virágzás és bőséges termés érdekében tökéletesen kiegyensúlyozott tápanyagokkal. Mivel ezt az egyedi készítményt kifejezetten a virág-, gyümölcs- és magtermés maximalizálására terveztük, használatának eredménye nagyobb, tápanyagokban gazdagabb és ízletesebb termés lesz. A BioThrive Bloom minden növényfajta számára hasznos a növekedés virágzási és gyümölcsérési szakaszaiban.

Minden növényhez. Használhatja hidroponikus rendszerben, bármilyen szubsztrátumban és a kertjében.