GHE-AeroFlo 84

1 791.00 
662 670 Ft

General Hydroponics AeroFlo 84 Aero-rendszer 84 növény teljes életciklusára biztosít helyet aeroponikus termesztésben.
Méretek:
AF 84B: 84 plant-sites (5 m2)
L= 290 – W = 195 – H = 32 cm
Effective capacity: 220 l

Elfogyott

Leírás

GHE Aerolfo

“A szuper oxigéndús hidropónia”

A kertészek a  GHE Aeroflo rendszereit  szerte a világon  legendásan nagy hozamukról és a bennük nevelt növények extrém gyors növekedéséről ismerik és szeretik. A GHE Aeroflo  termesztő kamráiban a vízpumpa által eljutatott és befecskendezett tápoldatos víz olyan extrém magas mennyiségben képes oxigént szállítani a növények gyökérzónájába, amilyen mennyiégben  hagyományos eljárással (földkúltúra) termesztett növények  gyökerei természetadta körülmények között soha nem találkoznának!

Ez a megnövekedett oxigén bevitel teszi lehetővé a növények fokozott növekedését és a termesztő ciklusok rövidülését, valamint az átlagosnál kimagaslóbb hozamot és minőséget.

A GHE Aeroflo rendszeri modulárisak és bővíthetőek is, a kisebb rendszereket, mint például Az Aeroflo 14, AF20, AF28 termesztősátrakba javasolják használni, amíg a nagyobbakat, mint az Aeroflo 40, Aeroflo 60, Aeroflo 120  üvegházakba, vagy egyéb termesztőhelyiségekbe ajánlatos összeállítani.

Ezen tulajdonságai és adottságai továbbá a tíz különböző elérhető méret teszi verhetetlené a GHE Aeroflot az aerorendszerek világában. Ezt mi sem bizonyítja jobban annál, hogy a Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal  a NASA, már több, mint 15 éve használja a GHE Aeroflo rendszereit és a GHE tápoldatait kutatásaikban és növény kultivációikban a világűrben!

Ingyenes Flora Series

Mindegyik AeroFlo részletes utasításokkal és egy ingyenes egyliteres Flora Series készlettel kapható.

Vetőmag:

84 növény biztonságos neveléséhez elegendő prémium minőségű vetőmagot biztosítunk.

A magokat kiválaszthatja a vetőmagok kategóriából.