GHE-AeroFlo 60

1 060.00 
392 200 Ft

Print
Cikkszám: 5168 Categories: , , Tags: , , , ,

Leírás

AeroFlos

“Szuper oxigénellátású hidroponika”

A legendás növekedés és hozam a General Hydroponics AeroFlo System termékcsalád fémjele. Világszerte számtalan termeszto, tudós és kutató ért egyet azzal, hogy egyetlen másik hidroponikus rendszerrel sem érhetok el ilyen megdöbbento növekedési ráták és egészséges termés. Az AeroFlo szuper oxigénellátást biztosít a tápoldatnak, hogy az oxigén, víz és tápanyagok ideális kombinációját biztosítsa, ezzel olyan gyökérzóna környezetet teremt, ami a természetben megtalálhatókat felülmúlja. A rendszer erosebb, rugalmasabb növényeket és nagyobb hozamot eredményez. A hozzáérto termeszto számára, aki korábban szeretné betakarítani a termést és maximalizálni szeretné a termesztési hely termoképességét, az AeroFlo felülmúlhatatlan eredményeket hoz. Öt különbözo modellbol választhat, minden igény kielégítésére létezik egy AeroFlo egység.

Több mint 15 éve a NASA tudósai az AeroFlos-t és Flora Series-t használják az urbeli növénytermesztésre vonatkozó kutatásukhoz.

Az AeroFlo egy, a mindennapi szükségleteknek megfeleloen kialakított high-tech gép. Ez a korszeru egység tökéletes oxigénszintet tart fenn a tápoldatban és igen magas hozamok termelését teszi lehetové. Gyors, rugalmas és szaporító és termeszto egységként egyaránt használható, aminek óriási elonye, hogy elkerülheto az átültetéssel járó stressz és javulnak a termelési ciklusok.
 

Az AeroFlos variálható és kibovítheto. Minden fajta termeszto területen használható :
A hosszúkás formájú AF14 ráteheto egy erkélyre vagy egy ablakpárkányra, míg a mély tartállyal rendelkezo AF60 inkább az üvegházba való.
Az AF28 és az AF “B” termékcsalád alacsony (32 cm magas) sorozatok és tökéletesek az alacsony mennyezetu helyekre, mint az alagutak vagy a beltéri kertek. Az AeroFlos néhány termeszto szekrényrol többszázra is kibovítheto.
A standard üvegház elrendezés mellett személyre szabott megrendelések felépítését is vállaljuk. Tanácsadói csapatunk örömmel segít önnek egészen a tervezéstol a megvalósításig muszaki tanácsokkal és nyomon követéssel.

Mindegyik AeroFlo részletes utasításokkal és egy ingyenes egyliteres Flora Series készlettel kapható.