420 led Grow Circle Series 4

258.90 
85 437 Ft

Print

Leírás

Ha kis területen kell nagyot alkotni

A 420 Led Grow Lighting belépő kategóriás termesztő lámpája. Az 5 wattos chippel ellátott 420 Led Grow Square Series lámpákat elsősorban olyan megoldásokhoz ajánljuk, amikor csak kis terület áll rendelkezésre a kiskert kialakításához, de a termény minőségét és mennyiségét illetően nagyok az elvárásaink. A 40 db különálló LED, akárcsak a 420 Led Grow Lighting többi termékénél, nemcsak a szemmel látható teljes fényspektrumot fedi le, de a növények fejlődése szempontjából oly fontos UV sugarakat is biztosítja. Kis terület, nagy hozam – ezt garantálja a 420 Led Grow Square Series 4.

  • Teljesítmény:140 W
  • Garancia:3 év
  • LED típus:CREE Chip
  • Élettartam:50.000 óra
  • Méret:270 X 283 X 85 mm
  • Működési hőmérséklet:-20 – 40 Celsius
  • Bevilágított terület:650 X 760 mm
  • Frekvencia:50-60 Hz
  • Bemeneti feszültség:100-240 V

Miért a 420 Led Grow Lighting a legjobb választás…

– Szabadalmaztatott 12 sávszélességet felölelő spektrum. A diódák áramerőssége 650 mA.
– Vastag, robusztus 20 mm-es aluminium hűtőbordák, amelyek a hőt hatékonyan oszlatják el ezáltal még hatékonyabb a lámpa hűtése.
– Hosszabb élettartam – nagyobb teljesítmény.
– A “másodlagos optikai lencse” gondoskodik arról, hogy a fotoszintézis a növények tövéig is behatoljon. Sűrűbb növények!

Az újfajta LED világítási technológia sokkal jobb, mint a régebbi. Egyszerűbb és hűvösebb marad a helyiség, energiát takarítunk meg, és ami a legfontosabb, a növények (virágok, zöldségek, gyümölcsök) minősége is jelentősen javulhat. Míg a HPS lámpák fénye erősebb, mint a LED lámpáké, az előbbiek hátránya az, hogy nagy veszteséggel dolgoznak. Ugyanis az általuk kibocsátott fény a teljes spektrumot lefedi, tehát jórészt nem a fotoszintézis által igényelt tartományba esik. Így a HPS lámpák fényének nagy része kárba vész, mert a növények a fejlődésük során képtelenek az összes fényt felhasználni.

A LED lámpák fénye gyengébb, mint a HPS lámpáké, viszont a LED lámpák fénye teljes mértékben hasznosul, mert pont a fotoszintézis által igényelt tartományba esik. A veszteség minimális, vagy nulla. Ráadásul – ellentétben a hagyományos lámpákkal – a mi LED lámpáink között olyanok is vannak, amelyek az emberi szem számára láthatatlan, de a növények számára nagyon hasznos (ultraibolya és infravörös) fényt is kibocsátanak.

Fényspektrum

A HPS lámpák élettartama nagyjából 8-10 ezer üzemóra, míg a LED lámpák élettartama elérheti az 50-100 ezer üzemórát is.

A HPS lámpákat csak a növények fölé lehet elhelyezni, ami nem sok lehetőséget kínál a termesztő számára. Ezzel szemben a LED lámpák a teljes területet le tudják fedni, hiszen alacsony hőmérsékletük miatt oldalról is lehet velük világítani.

hydrobázis a growshop!